ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γυμναστήριο

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Στο γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο θα βρεις τις ιδανικές συνθήκες για την γυμναστική σου. Μέλος του ομίλου TOP FITNESS, του μεγαλύτερου ομίλου γυμναστηρίων στην Θεσσαλονίκη, το All Star βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά σε σημείο εύκολα προσβάσιμο από όλη την πόλη.

Το γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στεγάζεται σε ένα αυτόνομο κτίριο στο Καυτανζόγλειο, σε μία περιοχή με πράσινο και ευκολία parking και είναι εύκολα προσβάσιμο από τον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης και την Αγ. Δημητρίου. Σε μία έκταση 20 στρεμμάτων κοντά στα Πανεπιστήμια το TOP FITNESS All Star έχει 2 εισόδους. Η μία είσοδος είναι ακριβώς απέναντι από τις φοιτητικές εστίες ενώ παραπλεύρως βρίσκεται η ιδιωτική κλινική Euromedica. Η άλλη είσοδος του γυμναστηρίου και αθλητικού κέντρου είναι ακριβώς απέναντι από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Στην άλλη πλευρά του βρίσκεται το Καυτανζόγλειο Στάδιο και το Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Το γυμναστήριο και αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star στεγάζεται σε μία έκταση 20 στρεμμάτων! Εξερεύνησε όλη την ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψεις πέραν από τις υπηρεσίες γυμναστηρίου και τις υπηρεσίες του αθλητικού κέντρου μας καθώς και εξτρα υπηρεσίες fitness.

To TOP FITNESS All Star gym έχει έκταση 800 τ.μ., είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας όργανα, μηχανήματα και ελεύθερα βάρη, όπου σου παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες fitness & weights, ολοκαίνουργια αποδυτήρια, ένα cardio theatre με θέα την πισίνα, ένα ωραίο bar, μία ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων με ειδικό αντικραδασμικό δάπεδο και μεγάλη τζαμαρία που σου προσφέρει ευχάριστη θέα καθώς κορυφαίοι γυμναστές σε γυμνάζουν με μία μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων. Επιπλέον, ο όμιλος TOP FITNESS πλαισιώνει το All Star με άλλες μοναδικές υπηρεσίες που είναι άκρως σημαντικές για την ασφαλή και επιτυχημένη προπόνησή σου όπως Λιπομέτρηση, Σωματομέτρηση και Προπονητική Καθοδήγηση και πολλές άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως τα Insider Apps™ και το κορυφαίο Αμερικάνικο Προπονητικό Σύστημα Fitness Hacks™.

Έλα σήμερα στο γυμναστήριο και αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο για να δεις τους χώρους μας από κοντά.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS All Star Gym & Sports Center! Κλίκαρε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: