ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

60-Minute Gym

App Εκγύμνασης

Το 60-Minute Gym είναι ένα total one-to-one workout του γυμναστηρίου TOP FITNESS All Star.

Εξειδικευμένοι γυμναστές που αφοσιώνονται σε κάθε πελάτη ξεχωριστά! Προσωπικά προγράμματα, παρακολούθηση για τον κάθε ασκούμενο! Διάφοροι τύποι εκγύμνασης ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών (αδυνάτισμα, σύσφιξη, ενδυνάμωση, γράμμωση, όγκος, και πολλά άλλα).

Τα είδη γυμναστικής που προσφέρουμε εξαρτώνται από τις ανάγκες κάθε πελάτη – αρχή της ατομικότητας: Αερόβια άσκηση: την κάνουμε για φυσική κατάσταση, κάψιμο λιπώδους ιστού και καλύτερη υγεία. Η άσκηση αυτή γίνεται με ασκήσεις όπως τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμβηση κ.α Ασκήσεις με αντιστάσεις: γίνονται για ενδυνάμωση, σύσφιξη, τόνωση και καλύτερη υγεία. Οι ασκήσεις γίνονται με αλτήρες, λάστιχα, μπάρες και με το βάρος του σώματος. Stretching: τις κάνουμε για χαλάρωση, ευλυγισία, ευκαμψία, ενδυνάμωση, άνεση στην καθημερινότητα, αποβολή άγχους και για καλύτερη υγεία! Ειδικές κατηγορίες αθλουμένων όπως υπέρβαροι, τραυματισμοί(αποκατάσταση), εγκυμονούσες, γ’ ηλικία.

Πάρε σήμερα την απόφαση να βελτιώσεις την ζωή σου και έλα στο NAME για να σε ενημερώσουμε για το App Εκγύμνασης™ 60-Minute Gym.

*Η ένταση και οι θερμίδες ποικίλλουν ανάλογα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθείς.

0

Λεπτά

0

Ένταση

0

Θερμίδες

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: