ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Aerial Yoga

App Ομίλου

Το Aerial Yoga είναι ένα νέο είδος προπόνησης που συνδυάζει ασκήσεις από yoga, pilates και εναέριες ακροβατικές ασκήσεις εκτελεσμένες στην ειδικά κατασκευασμένη εναέρια αιώρα.

Με το Aerial Yoga επιτυγχάνεται μυϊκή ενδυνάμωση όλου του σώματος με έμφαση στην κοιλιά, τους ώμους και τα χέρια. ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και βελτίωση της ευλυγισίας σε ολόκληρο το σώμα.

Το Aerial Yoga δεν προσφέρεται αυτήν την στιγμή στο γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο. Ωστόσο, η φιλοσοφία των TOP FITNESS, του μεγαλύτερου ομίλου γυμναστηρίων στη Θεσσαλονίκη, είναι να επεκτείνεται και να ανανεώνει συνεχώς τις παρεχομενες υπηρεσίες των γυμναστηρίων του.

Αν είσαι μέλος του TOP FITNESS All Star μπορείς να κάνεις χρηση του Aerial Yoga σε ένα από τα γυμναστήρια του ομίλου που προσφέρεται. Για περισσότερες πληροφορίες και να για μένεις ενημερωμένος για τις αλλαγές κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: