ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αποδυτήρια

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Στο γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο - ένα από τα γυμναστήρια του μεγαλύτερου ομίλου γυμναστηρίων στην Θεσσαλονίκη - διαθέτουμε 4 ξεχωριστά αποδυτήρια: δύο ανδρών και δύο γυναικών. Όλοι οι χώροι των αποδυτηρίων διαθέτουν εξαερισμό και είναι πλήρως εξοπλισμένοι με σάουνα, δικά τους ντουλάπια με δυνατότητα ημερήσιας αποθήκευσης αντικειμένων, πιστολάκια για τα μαλλιά, τουαλέτες και ντους. Απαγορεύεται η φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων στα αποδυτήριά μας και δε φέρουμε καμία ευθύνη για την απώλειά τους σε περίπτωση που κατά παράβαση των κανονισμών μας φυλάξεις πολύτιμα αντικείμενα στο ντουλάπι σου. Επίσης, κατά την έξοδό σου από το γυμναστήριο πρέπει να αδειάσεις το ντουλάπι σου. Παρακαλούμε να διαβάσεις προσεκτικά τους κανονισμούς του γυμναστηρίου μας κατά την εγγραφή σου για να γνωρίζεις και να σέβεσαι τους κανονισμούς μας που μοναδικό στόχο έχουν την ασφάλειά σου και όλων των συναθλουμένων σου καθώς και την εξασφάλιση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Έλα σήμερα στο γυμναστήριο και αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο για να δεις τους χώρους μας από κοντά.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS All Star Gym & Sports Center! Κλίκαρε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: