ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Cardio Theatre

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Το γυμναστήριο και αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο είναι μέλος του μεγαλύτερου ομίλου γυμναστηρίων στην Θεσσαλονίκη. Μία από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το γυμναστήριο All Star είναι το Cardio Theatre. Στο Cardio Theatre του γυμναστηρίου TOP FITNESS στο Καυτανζόγλειο θα βρείς 12 διαδρόμους, 10 ποδήλατα και 2 ελλειπτικά για την προθέρμανσή σου ή την αερόβια προπόνησή σου με οθόνες προβολής για να παρακολουθείς το αγαπημένο σου πρόγραμμα και να περνάει η ώρα πιο ευχάριστα ενώ γυμνάζεσαι.

Ο διάδρομος τρεξίματος, το ποδήλατο γυμναστικής αλλά και το ελλειπτικό αποτελούν τρία από τα πιο αποδοτικά όργανα της αερόβιας γυμναστικής που βοηθούν στην απώλεια θερμίδων, λίπους και βοηθούν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασής σου.

Έλα σήμερα στο γυμναστήριο και αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο για να δεις τους χώρους μας από κοντά.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS All Star Gym & Sports Center! Κλίκαρε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: