ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Διατροφικές Συμβουλές

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Μία από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει ο όμιλος γυμναστηρίων TOP FITNESS είναι οι διατροφικές συμβουλές. Το γυμναστήριο και αθλητικό κέντρο All Star στο Καυτανζόγλειο που ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο γυμναστηρίων στην Θεσσαλονίκη, TOP FITNESS, παρέχει την δυνατότητα στο κάθε μέλος του να έχει υποστήριξη με λιπομέτρηση, σωματομέτρηση και διατροφικές συμβουλές, που σε συνδυασμό με την προπονητική καθοδήγηση, θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο σώμα σου. Οι αρχικές διατροφικές συμβουλές συνοδεύουν το αρχικό σου πρόγραμμα γυμναστικής και παρέχονται δωρεάν από το γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο.

Ιδανικά ένας αθλούμενος που προσπαθεί να επιτύχει συγκεκριμένους στόχους θα έπρεπε μετά το αρχικό διάστημα προσαρμογής να ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία περιοδικά για να μετράει την πρόοδό του και να βλέπει αν χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις στο προγραμμά του. Αρχικά και περιοδικά να κάνεις λιπομέτρηση που αποτυπώνεται το ποσοστό του σωματικού λίπους του σώματός σου, ενώ παράλληλα βλέπεις την πρόοδό σου. Στη συνέχεια και με βάση τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης, το έμπειρο προσωπικό του ομίλου TOP FITNESS θα σε μυήσει στα μυστικά της ισορροπημένης διατροφής με έμφαση στις σωστές διατροφικές συνήθειες και επιλογές και θα προσαρμόσει το προπονητικό σου πρόγραμμα. Οι διατροφικές συμβουλές του TOP FITNESS βασίζονται στις οδηγίες επίσημων και εγκεκριμένων αθλητιατρικών και διατροφολογικών οργανισμών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Έλα σήμερα στο γυμναστήριο και αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο για να δεις τους χώρους μας από κοντά.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS All Star Gym & Sports Center! Κλίκαρε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: