ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ελεύθερη Κολύμβηση

App Κολυμβητηρίου

Η πισίνα του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS All Star, στο Καυτανζόγλειο, διατίθεται για ελεύθερη κολύμβηση. Η πισίνα που είναι κλειστή, θερμαινόμενη και ολυμπιακών διαστάσεων (25 μέτρα) σου δίνει τη δυνατότητα να κολυμπήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χωρίς να έχεις το άγχος της πολυκοσμίας ή των καιρικών συνθηκών. Ακόμη και τις ώρες που εκτελούνται προγράμματα στην πισίνα υπάρχουν ελεύθερες 3 διαδρομές για να μπορείς να κολυμπήσεις ανενόχλητος. Επιπλεόν, ειδικευμένοι ναυαγοσώστες αναλαμβάνουν την ασφάλεια σου κατά την παραμονή σου στο χώρο της πισίνας όλες τις ώρες που είναι ανοιχτή στο κοινό.

Η ελεύθερη κολύμβηση σου προσφέρει ένα διαφορετικό τρόπο άσκησης γυμνάζοντας ευχάριστα όλο το σώμα σου μέσα στο νερό. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της ελεύθερης κολύμβησης είναι η βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης, η μυϊκή ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος, η ανάπτυξη της νευρομυϊκής συναρμογής, η μη επιβάρυνση των αρθρώσεων, κλπ.

Αν πάντα ήθελες να δοκιμάσεις αυτό το είδος προπόνησης αλλά δεν είσαι αρκετά σίγουρος ή σίγουρη για τις κολυμβητικές σου ικανότητες τότε δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις μερικά μαθήματα εκμάθησης κολύμβήσης στο αθλητικό κέντρο TOP FITNESS. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για να τα μαθήματα κολύμβησης εδώ.

Έλα και εσύ στην πισίνα του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS να κάνεις ελεύθερη κολύμβηση, να γυμναστείς και να χαλαρώσεις. Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα της Πισίνας του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες της πισίνας μας: