ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Κολυμβητήριο

All Star Sports Club

Το αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο διαθέτει κλειστή θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων και έχει 6 διαδρομές. Το βάθος της πισίνας κυμαίνεται από 1.30μ. έως 1.70μ. και εποπτεύεται από ναυαγοσώστες όλες τις ώρες λειτουργίας.

Η άσκηση στο νερό αποτελεί τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο άθλησης και ψυχαγωγίας και γι' αυτό στο αθλητικό κέντρο TOP FITNESS προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Στο χώρο της πισίνας πραγματοποιούνται προγράμματα ακαδημίας κολύμβησης όπως επίσης και ιδιαίτερα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά και για ενήλικες, για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους. Στον ίδιο χώρο διεξάγεται και το Aqua Aerobics, όπου κατά τη διάρκειά του μένουν ανοιχτές τουλάχιστον τρεις διαδρομές για ελεύθερο κολύμπι. Τέλος, πραγματοποιούνται και θεραπευτικές συνεδρίες.

Η πισίνα του sports club All Star λειτουργεί:

  • Καθημερινά 08:30 έως 23:30
  • Σάββατο 10:00 έως 20:00
  • Κυριακή 10:00 έως 18:00

Για να κάνεις χρήση της πισίνας θα πρέπει να ακολουθείς τους παρακάτω κανόνες:

  • Να προσκομίσεις πιστοποιητικό υγείας από δερματολόγο, παθολόγο ή καρδιολόγο εντός 10 ημερών από την εγγραφή σου.
  • Πριν την είσοδό σου στην πισίνα να κάνεις ντους, να περνάς από το ποδόλουτρο και να εισέρχεσαι σε αυτήν από τη σκάλα.
  • Να έχεις μαζί σου το αθλητικό μαγιό σου, το σκουφάκι κολύμβησης (προαιρετικά γυαλάκια κολύμβησης), ένα ζευγάρι αδιάβροχες παντόφλες, πετσέτα ή μπουρνούζι.
  • Να έχουν μεσολαβήσεις τουλάχιστον 2,5 ώρες από την ώρα του τελευταίου γεύματος.
  • Τέλος, μπορείς να χρησιμοποιείς τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου (βατραχοπέδιλα, χεράκια, βαρελάκια κ.α.) με την προϋπόθεση να τα επιστρέψεις στη θέση τους μετά τη χρήση.

Επισκέψου σήμερα το αθλητικό κέντρο All Star για να απολαύσεις το νερό και να ενημερωθείς για τα πάντα που μπορεί να προσφέρει στο σώμα και την υγεία σου.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το Sports Club: