ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Μαθήματα Κολύμβησης

App Κολυμβητηρίου

Τα Μαθήματα Κολύμβησης για ενήλικες του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS All Star (swimming group) αποτελεί ένα αυτοτελές τμήμα του κολυμβητηρίου. Δημιουργήθηκε μέσα από την προτροπή και το μεράκι παλαιών πρωταθλητών κολύμβησης, προπονητών ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κολύμβηση και φίλων της κολύμβησης με στόχο να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα μέλη μας.

Στο swimming group του sports club TOP FITNESS λειτουργούν τμήματα όλων των επιπέδων ώστε να επωφεληθείς εξίσου είτε είσαι σε αρχικό στάδιο εκμάθησης κολύμβησης είτε είσαι προχωρημένος κολυμβητής. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι προπονητές μας θα σου διδάξουν την τεχνική, θα σου δώσουν τα απαραίτητα εφόδια και θα είναι δίπλα σου με συνεχή επίβλεψη και παρατηρήσεις ώστε να πετύχεις τον στόχο σου!

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις! Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα της Πισίνας του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες της πισίνας μας: