ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Παιδικά Μαθήματα

App Κολυμβητηρίου

Τα Μαθήματα Κολύμβησης για παιδιά του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS All Star, στο Καυτανζόγλειο, απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών και επιπέδων. Στα Μαθήματα Κολύμβησης μπορούν να συμμετέχουν παιδιά που θέλουν να μάθουν να κολυμπούν σωστά και με ασφάλεια ή σε παιδιά που ξέρουν ήδη να κολυμπούν και θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις και την τεχνική τους ή σε παιδιά που έχουν απλά επιλέξει την κολύμβηση ως τρόπο εκγύμνασης.

H εξειδικευμένη ομάδα των προπονητών της ακαδημίας κολύμβησης του All Star περιμένει εσάς και τα παιδιά σας με πολύ κέφι, υπομονή και όρεξη για άσκηση. Τα ολιγομελή τμήματα και η άριστη εξειδίκευση των προπονητών της πισίνας καθιστούν τα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά του sports club TOP FITNESS ως μια μοναδική ευκαιρία για μάθηση και ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Επικοινώνησε σήμερα με το αθλητικό κέντρο TOP FITNESS για να ενημερωθείς σχετικά με τα μαθήματα κολύμβησης που προσφέρουμε για παιδιά. Δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να μάθει να κολυμπά σωστά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα της Πισίνας του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star!Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Ακαδημίες: