ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Pilates Reformer

App Εκγύμνασης

Το Reformer Pilates είναι μία από τις προπονητικές μεθόδους των Apps Εκγύμνασης του γυμναστηρίου TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο. Το Reformer Pilates εφαρμόζεται πάνω σε μια κυλιόμενη πλατφόρμα που είναι προσαρτημένη με ελατήρια από τη μια άκρη και χρησιμοποιούνται για αντίσταση αντί για βάρη. Αυτός ο τύπος αντίστασης μειώνει την ένταση στους τένοντες και στους συνδέσμους. Η πλατφόρμα μετακινείται πάνω σε κυλίνδρους καθώς ο αθλούμενος τραβά σχοινιά ή πιέζει μία σταθερή μπάρα με τα πόδια. Τα αντιολισθητικά πλαίσια κρατούν τον ατσάλινο σκελετό σταθερό και στη θέση του ενώ εκτελούνται οι ασκήσεις.

Με το Reformer Pilates οι αθλούμενοι του γυμναστηρίου TOP FITNESS All Star μπορούν να εκτελέσουν μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων με ασφάλεια σε διάφορες θέσεις: όρθιοι, καθιστοί, γονατιστοί ή ξαπλωμένοι. Οι ασκήσεις πάνω στο Reformer Pilates απευθύνονται σε αθλούμενους που θέλουν να αυξήσουν την απόδοση τους σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. To Reformer Pilates μπορεί να σε ανακουφίσει από την κούραση και την ένταση ενός ταξιδιού. Μπορεί επίσης, με την καθοδήγηση ενός ειδικού, να χρησιμοποιηθεί από έγκυες γυναίκες στο αρχικό στάδιο της εγκυμοσύνης τους. Όλες οι ασκήσεις που εκτελούνται στο Reformer Pilates βοηθούν στην διόρθωση μυοσκελετικών ανισορροπιών.

Το Reformer Pilates σε βοηθα στο να αποκτήσεις:

  • Ορθοστατική συμμετρία
  • Έλεγχο αναπνοής
  • Ενδυνάμωση κοιλιακών
  • Σταθεροποίηση της λεκάνης, σπονδυλικής στήλης και ώμων
  • Ευελιξία μυών
  • Ευκινησία στις αρθρώσεις


Επικοινώνησε σήμερα με το gym TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο για να σε ενημερώσουμε σχετικά με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Reformer Pilates ή επισκέψου το γυμναστήριό μας για σου δείξουμε από κοντά αυτή την πρωτοποριακή προπονητική μέθοδο.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: