ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Running Team

Ακαδημίες

Στο αθλητικό κέντρο Top Fitness All Star λειτουργεί η "Running Team", το τμήμα δρομέων, για τα μέλη μας που αγαπούν το τρέξιμο.

Ως γνωστό η ανάπτυξη της σωματικής ευεξίας και υγείας όπως αυτή επιτυγχάνεται με το τρέξιμο αποτέλεσε και πάντα θα αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς.

Ο βασικός στόχος αλλά και το όραμα του τμήματος είναι η ορθή και η επιστημονικά καταρτισμένη ενασχόληση όλων των εγγεγραμμένων μελών, ανεξαρτήτως ηλικίας, με το τρέξιμο. Κάθε εγγεγραμμένο μέλος του "All Star Running Team" θα έχει την δυνατότητα να προπονηθεί με τις ποιο σύγχρονες τεχνικές σε ένα πλήρως εξειδικευμένο περιβάλλον. Ο προπονητής του αθλητικού κέντρου Top Fitness μέσα από την άρτια τεχνική του ειδίκευση στον κλάδο του τρεξίματος θα είναι πάντα παρόν να εργαστεί και να βοηθήσει τα μέλη να πετύχουν τους στόχους τους.

Καύση λιπώδης μάζας, αύξηση του μεταβολισμού, αύξηση της αντοχής, βελτίωση της ταχύτητας για 5 ή 10 χλμ, ή ακόμα και πολύ απλά η βελτίωση της ψυχολογίας είναι μόνο μερικά από τα αίτια που θα πρέπει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να δηλώσει συμμέτοχή στο "Running Team".

Οι προπονήσεις διεξάγονται στον ιδιόκτητο στίβο του γυμναστηρίου μας 2 φορές την εβδομάδα.

Θα χαρούμε να σε δούμε άμεσα στην ομάδα μας και να θυμάσε πάντα πως η συμμετοχή είναι μια νίκη από μόνη της! Να είσαι υγιής, αισιόδοξος και πάντα με χαμόγελο!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star!Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Ακαδημίες: