ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Στίβος

All Star Sports Club

Στο αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star παρέχουμε για τους λάτρεις της φύσης ταρτάν 6 λωρίδων που είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ.

Στο ταρτάν του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS μπορείς να περπατήσεις, να τρέξεις αλλά και να κάνεις ασκήσεις της αρεσκείας σου όπως διατάσεις, σκοινάκι, εμπόδια, άλμα σε μήκος κ.ά. Το ταρτάν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ήπιο περπάτημα στην αποκατάσταση ύστερα από τραυματισμούς καθώς είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ.

Τα οφέλη του περπατήματος και του τρεξίματος είναι πολλαπλά καθώς γυμνάζουν το κυκλοφορικό σύστημα, τονώνουν τη λειτουργία της καρδιάς, βελτιώνουν το αναπνευστικό σύστημα και δυναμώνουν -κυρίως, αλλά όχι μόνο- το μυϊκό σύστημα των κάτω άκρων. Επειδή είναι δραστηριότητες που απαιτούν τη μεταφορά του βάρους του σώματος, ωφελούν και το σκελετικό σύστημα, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση και -με διαφορετική διαβάθμιση- προκαλούν σημαντική απώλεια θερμίδων.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το Sports Club: