ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Τένις

Ακαδημίες

Στο αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star λειτουργεί η ακαδημία τένις παρέχοντας μαθήματα σε άτομα όλων των ηλικιών. Η φιλοσοφία της ακαδημίας του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS δεν απευθύνεται σε πρωταθλητές αλλά κυρίως σε κόσμο που έχει διάθεση για ζωή και χαμόγελο.

Βαρέθηκες την ρουτίνα της καθημερινότητας, σπίτι – δουλεία, δουλεία – σπίτι; Είσαι φοιτητής και ψάχνεις έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης; Πάντα έλεγες θα ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι από Δευτέρα και ποτέ δε ξεκίνησες; Στην σκέψη και μόνο της γυμναστικής σε απωθεί η ιδέα να ξανακάνεις βάρη ή αερόμπικ και θα ήθελες κάτι πιο ενδιαφέρον; Βλέπεις ότι το παιδί σου είναι αρκετά πιεσμένο από φροντιστήρια, ξένες γλώσσες, άλλες δραστηριότητες και έχει σταματήσει να αθλείται και να αισθάνεται ακόμα παιδί;

Εάν ναι, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις ένα άθλημα όπως το τένις. Στις εγκαταστάσεις του sports club TOP FITNESS θα βρεις αυτό ακριβώς που έψαχνες… Έναν χώρο γεμάτο ζωντάνια, ενέργεια και πάνω από όλα υγεία. Ένα χώρο που θα σε κάνει να ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα!!

Σου ακούγεται καλό αλλά έχεις στο μυαλό σου ότι ντρέπεσαι ή ότι είναι ένα άθλημα που δε σου ταιριάζει; Το προσωπικό μας στοίχημα...
Έλα σήμερα για ένα δοκιμαστικό μάθημα χωρίς καμία δέσμευση και αφησέ μας να σε πείσουμε για το αντίθετο.

Και αν νομίζεις ότι για όλα αυτά απαιτείται χρόνος ή χρήμα τότε σε προτρέπουμε να ρωτήσεις για σχετικές πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star!Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Ακαδημίες: