ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Κολυμβητήριο

Πισίνα

Πισίνα

Το κολυμβητήριο του TOP FITNESS All Star διαθέτει πισίνα 25 μέτρων με βάθος 1.30 έως 1.70 μέτρα. Στην πισίνα του κολυμβητηρίου μας υπάρχουν 6 διαδρομές για ελεύθερη κολύμβηση και ναυαγοσώστες που επιβλέπουν για την ασφάλεια σου.

Στην πισίνα του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS μπορείς να κάνεις ελεύθερη κολύμβηση ή να ακολουθήσεις ένα από τα προγράμματα που σε ενδιαφέρει όπως Aqua Aerobics. Επιπλέον, διατίθενται προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης για ενήλικες, παιδικά μαθήματα κολύμβησης, προγράμματα σωματικής αποκατάστασης και προγράμματα θεραπευτικής γυμναστικής.

Μέσα από τα προγράμματα που προσφέρονται στο κολυμβητήριο του TOP FITNESS All Star μπορείς να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό τρόπο άσκησης. Το περιβάλλον του νερού είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό με αποτέλεσμα η γυμναστική στην πισίνα να διαφέρει από τη γυμναστική στην αίθουσα του γυμναστηρίου. Δεν υπάρχει η αίσθηση της βαρύτητας που δρα στις αρθρώσεις, ενώ αντίθετα υπάρχει μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας και ευκολίας στην κίνηση. Η μερική έλλειψη της πλειομετρικής σύσπασης μέσα στο υγρό στοιχείο είναι ο κύριος λόγος της διαφορετικής αίσθησης στην διάρκεια της άσκησης, ενώ η χαμηλή ταχύτητα της κίνησης προσφέρει την ευκαιρία για καλύτερη κατανόηση της άσκησης και την ανάπτυξη της νευρομυϊκής συναρμογής. Οι ιδιότητες του νερού που ευθύνονται για την ξεχωριστή του ιδιαιτερότητα είναι: η θερμοκρασία, η άνωση, η αντίσταση και η υδροστατική πίεση.

Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα της Πισίνας του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες της πισίνας μας: