ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ξενάγηση Γυμναστήριο

Ξεναγήσου στις βασικές υπηρεσίες του TOP FITNESS All Star gym στο Καυτανζόγλειο. Γνώρισε τους βασικούς χώρους και υπηρεσίες του γυμναστηρίου μας που περιέχονται στις απλές συνδρομές μας όπως fitness & weights, cardio theatre, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτωv, προπονητική καθοδήγηση, διατροφικές συμβουλές, αποδυτήρια, και bar.

Αν σε ενδιαφέρουν ειδικά προγράμματα και προπονητικά συστήματα εξερεύνησε τα Insider Apps™ και Fitness Hacks™ και αν σε ενδιαφέρει το κολυμβητήριο, το αθλητικό κέντρο ή οι ακαδημίες του TOP FITNESS All Star μάθε περισσότερα γι' αυτά στις αντίστοιχες σελίδες της ιστοσελίδας μας.

Ο όμιλος TOP FITNESS είναι ο μεγαλύτερος όμιλος γυμναστηρίων της Θεσσαλονίκης με γυμναστήρια διάσπαρτα σε διάφορες περιοχές της πόλης μας και διαρκώς επεκτείνεται με στόχο να έρθει και στη δική σου γειτονιά αν δεν είναι ήδη εκεί με ένα από τα γυμναστήρια του ομίλου. Επισκέψου περιοδικά την κεντρική ιστοσελίδα του ομίλου TOP FITNESS για να ενημερώνεσαι για όλα τα γυμναστήριά μας και όλες τις νέες τοποθεσίες που ανοίγουμε. Ειδικά, το γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο έχει την ιδιαιτερότητα να προσφέρει μαζί με το γυμναστήριο και ένα τεράστιο αθλητικό κέντρο αλλά και εύκολη πρόσβαση από όλη τη Θεσσαλονίκη μέσω του Περιφερειακού και της οδού Αγίου Δημητρίου. Η τοποθεσία του που είναι κέντρο - απόκεντρο βοηθά τα μέλη μας που έρχονται στο All Star από όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και να αποφεύγουν την κίνηση τόσο κατά την άφιξή τους όσο και κατά την αποχώρησή τους από τον χώρο μας.

Έλα σήμερα στο γυμναστήριο και αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο για να δεις τους χώρους μας από κοντά.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS All Star Gym & Sports Center! Κλίκαρε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: