ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ξενάγηση Πισίνα

Δοκίμασε και εσύ τις υπηρεσίες του κολυμβητηρίου στο αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star. Στην ολυμπιακών προδιαγραφών πισίνα μας μπορείς να κολυμπήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επιπλεόν, η πισίνα είναι κλειστή και θερμαινόμενη δινοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις χρήση όλο το χρόνο ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Στο χώρο της πισίνας του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS All Star πραγματοποιούνται προγράμματα ακαδημίας κολύμβησης όπως επίσης και ιδιαίτερων μαθημάτων για παιδιά αλλά και για ενήλικες, για αρχάριους και για προχωρημένους. Στον ίδιο χώρο διεξάγεται και το μάθημα του Aqua Aerobics. Τέλος, πραγματοποιούνται θεραπευτικές συνεδρίες καθώς και συνεδρίες σωματικής αποκατάστασης.

Ειδικευμένοι ναυαγοσώστες αναλαμβάνουν την ασφάλεια σσυ κατά την παραμονή σου στο χώρο της πισίνας.

Η άσκηση στο νερό αποτελεί τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο άθλησης και ψυχαγωγίας. Απόλαυσε το νερό και ενημερώσου για τα πάντα που μπορεί να προσφέρει στο σώμα και την υγεία σου. Δεν έχεις παρά να μας επισκεφθείς.

Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα της Πισίνας του γυμναστηρίου μας, κλίκαρε εδώ.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην πισίνα του Top Fitness All Star: