ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ξενάγηση Sports Club

To αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star αποτελεί το μόνο ολοκληρωμένο sports club στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέλος του μεγαλύτερου ομίλου γυμναστηρίων της πόλης, TOP FITNESS, προσφέρει κορυφαίες εγκαταστάσεις και παροχές γιατί προτεραιότητά μας είσαι εσύ και η απόλυτη ικανοποίησή σου.

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου TOP FITNESS All Star θα βρεις ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πρωτοποριακά προγράμματα, κολυμβητήριο με κλειστή θερμαινόμενη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλο το χρόνο ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, γήπεδα τένις όπου μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα εκμάθησης ή απλά να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, γήπεδα 5X5 όπου μπορείς να παίξεις με την παρέα σου από νωρίς το πρωί έως τις 2 μετα τα μεσάνυχτα, στίβο όπου μπορείς να τρέξεις, να περπατήσεις ή να κάνεις ασκήσεις που σου αρέσουν και καφε-μπαρ όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις έναν καφέ, ένα πότό ή ένα σνακ μετά την προπόνησή σου.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο Top Fitness All Star! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το Sports Club: